• Головна
  • /
  • Подія
  • /
  • Почесна нагорода від ТрО Київщини для Президентки Міжнародної Амбасади Жінок-Підприємниць Вероніки Марчук
Почесна нагорода від ТрО Київщини для Президентки Міжнародної Амбасади Жінок-Підприємниць Вероніки Марчук

Почесна нагорода від ТрО Київщини для Президентки Міжнародної Амбасади Жінок-Підприємниць Вероніки Марчук

Президентка Міжнародної Амбасади Жінок-Підприємниць Вероніка Марчук отримала нагороду від ТрО Київщини. Велика честь отримати відзнаку із рук військовослужбовців, які виборюють Перемогу ціною власного життя.
24 лютого змінилось життя кожного з нас. Відома продюсерка, кінозірка, бізнес-леді, письменниця, громадська діячка та просто дружина та мама маленької Ані, не втрачаючи жодної хвилини, перетворила офіс своєї компанії у Кризовий Штаб допомоги українцям у Варшаві (Польща).
Вже у перший тиждень Лютого 2022 Вероніка Марчук об’єднала навколо Towarzystwo Przyjaciół Ukrainy (TPU) біля 250 польських друзів задля допомоги українцям, які втікали від війни.

Можна надати лише фактаж зробленого:
– розселення у польські родини більше 500 українських мамочок із дітьми;
– перевезли більше 2000 українців з кордону;
– відкриття 9 складів з гуманітарною допомогою;
– опікування евакуйованими дитячими будинками – 7 закладів.
А емоційну та психологічну допомогу Фонду Вероніки Марчук українцям навіть неможливо виміряти. В яких одиницях вимірюється біль, відчай, жах?
На сьогодні Фонд разом з партнерами опікується 7 дитячими будинками, багатьма осередками, де живуть біженці і дуже активно підтримують українських людей.
Подяки – це визнання твоїх дій та досягнень, але це не головне! Найважливіше – відклик Серця допомогти! Міцна Віра у Перемогу!
Тримаймо власний Прапор кожного дня!

Вгору