Ірина Сінчалова

Засновник консалтингової компанії ВІЧЕ КОНСАЛТІНГ, ініціатор створення і керівник Благодійної організації «Український Фонд Розвитку Спільнот» і ГС «Українська Республіканська Платформа».
Консалтингова компанія ВІЧЕ КОНСАЛТІНГ була заснована в 1999 році і на теперішній час займає лідируючі позиції в сфері керівничого консалтингу, бізнес-тренінгів і рекрутації в Україні. На ринку бізнес-тренінгів Ірина представила перші авторські програми оцінки, навчання і розвитку персоналу, які базуються на принципах ціннісно-цільового напрямку. Визначальною характеристикою цих програм є системність, транспарентність і висока практична цінність для розвитку управлінських бізнес-команд.
Життєве кредо Ірини – «Мені все завжди вдається». Натомість вона підкреслює, що для досягнення зазначеного ефекту треба чітко розуміти власні цілі в житті, діяти з командою однодумців і мати силу волі не звертати з вибраного шляху.
Активна життєва і патріотична позиція Ірини відзначилась в ініціативі створення БО «Український Фонд Розвитку Спільнот», який підтримує проекти розвитку місцевого самоврядування, культурні проекти, здійснює підтримку воїнам АТО і ГС «Українська Республіканська Платформа», метою якої є консолідація суспільних дій з метою реалізації загальної мети – змін системи взаємовідносин між бізнесом, владою і суспільством на грунті республіканських принципів для економічного і соціального розвитку України.

Вгору