• Головна
  • /
  • Січневий Business Mixer в шоу-румі компанії Mirt Company

Січневий Business Mixer в шоу-румі компанії Mirt Company

Міжнародна Амбасада Жінок-Підприємниць розпочала свою роботу у новому році з надзвичайно теплого та, водночас, продуктивного заходу. Січневий Business Mixer відбувся в стильному шоу-румі компанії Mirt Company (нашої амбасадорки, відомо​ї архітекторки Крістіни Ставської ). Дискусію присвятили питанням інвестицій у жіночий бізнес та соціальної складової бізнесу. Освіта, консалтинг, обмін досвідом і ресурсами, взаємодопомога як і завжди залишаються у центрі нашої уваги.

Амбасадорка Оксана Тюпа, власниця «Школи рекламних технологій», рекрутингової агенції «Снайпер», презентувала новий проект – «Міжнародна Амбасада Жінок-Інвесторів».
«Одна з найважливіших наших місій – це надавати можливості для сталого розвитку бізнесу в Україні серед жінок, допомогти розширити сфери впливу українського жіночого бізнесу в світі, залучення інвесторів в Україні і з закордону, підтримка українських жінок-підприємниць», – підкреслила Оксана Тюпа.

Зустрічі, які ми плануємо проводи з інвест- менеджерами крупних компаній, венчурними фондами, мають дати можливісь розширювати свої компетенції, не йдучи в університети чи до інвестиційних викладачів. Ми говоритимемо про залучення інвестицій, будемо обмінюватися своїм досвідом, ресурсами і створюватимемо додаткові можливості для жінок-підприємниць. Будемо розповідати, як інвестувати, і як залучати інвестиції.

Дуже важливі теми в доповідях підняли Аня Крисюк, Ольга Редзюк, Галина Симха, а кожна з присутніх наших шановних Амбасадорок мала можливість представити свої пріоритети та бачення щодо ведення бізнесу в Україні та міжнарожної співпраці.

Як сказала Президент нашої Амбасади та Амбасадорка WED в Україні Вероніка Марчук: «міксуємо» ідеї, конкретні рішення та пропозиції співробітництва. Ми хочемо надихати жінок до підприємництва, а тим , хто вже з нами – дати солідну підтримку, що і робимо на наших чудових зустрічах».

Дорогі жінки! Надихайтеся і робіть свій бізнес ефективним, через спілкування та власний розвиток відкриваймо для себе нові можливості!

Вгору