Перший “Бізнес-міксер”

Перший “Бізнес-міксер”

 

25 березня 2017 року відбувся наш перший Business Mixer у Києві. Ми, як організатори, висловлюємо щиру подяку всім, хто приймав участь. Було цікаво та пізнавально розглядати презентації власного бізнесу наших учасниць. Без сумнівів цей досвід був корисним для всіх, адже кожна жінка мала змогу поділитися своєю улюбленою справою життя. На цей раз, були представлені різноманітні сфери діяльності. Це дало змогу створити нові концепції бізнесу завдяки міксуванню різних напрямків. Зокрема розглядались: дизайн приміщень та аксесуарів, йога та фітнес-тренінги, кондитерська та комплексна дієтологія, сфера консалтингу та МВА програми для підприємців, ательє одягу та промислове пошиття для відомих брендів, послуги приватних фотографів, сфера поліграфії та рекламні агенції. Як завжди, окрему подяку висловлюємо адміністрації Міжнародного Центру Культури та Мистецтв, за допомогу у проведенні наших заходів.

Приємно, що всі жінки-підприємці були активними, не пошкодували свого часу та грунтовно підійшли до своїх презентацій. Також були розіграні подарунки між учасницями. Найголовніше, що ми започаткували мережу ділових контактів, яка функціонуватиме на основі бізнес-нетворкінгу. Тому, незабаром, буде створена окрема група для систематизації, задля ефективного вирішування бізнес-завдань. У цьому допоможуть кола друзів та знайомих. Нетворкінг, а саме нові зв’язки – дадуть можливість знаходити клієнтів, наймати кращих співробітників, залучати інвесторів.

Це був день великої енергії, радості та обміну між діловими та креативними жінками, це була зустріч більш ніж 20 чудових підриємниць.

Вгору