Жіночий круглий стіл Польща-Україна

Жіночий круглий стіл Польща-Україна

18 квітня відбулася фантастична та енергійна зустріч під назвою «Жіночий круглий стіл Польща-Україна» – в першу чергу для жінок, але було також кілька чоловіків.
Окрім України та Польщі, у круглому столі також взяли участь жінки з таких країн, як Німеччина, США та Чехія.
Зустріч відбулася завдяки таким організаціям: Польсько-українській господарчій палаті, Міжнародному посольству жіночого підприємництва, Інформаційному центру PAIH, «Товариству друзів України» з Міжнародною службою допомоги українцям, Жіночому клубу «Клуб ділових жінок».
Круглий стіл відкрила і чудово провела пані Вероніка Марчук – Президент МАЖП та Президент ТПУ.
Зустріч проходила у формі презентацій, дискусій та нетворкінгу між учасниками, що, як ми завжди знаємо, приносить найкращі плоди!

Під час заходу ми мали задоволення відвідати такі презентації, як презентація діяльності MSDU, презентація PAIH, презентація бізнес-спільноти та бізнесу в Україні та Польщі, презентація журналу «Businesswomen».
Під час круглого столу ми обговорили різноманітні теми, включаючи потенційну співпрацю між бізнесом з України, Польщі та інших країн, відбудову та розвиток України та роль жінок у бізнесі.

До складу делегації з української сторони увійшли:
Леся Карнаух – заступник голови Київської обласної ради, Наталія Погребна – директор департаменту економіки Київської обласної ради; Аня Крисюк – президент клубу «Women business club», радник з прав людини Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Оксана Шурлеммер oksana.schoorl – директор журналу «Business Woman» в Німеччині та президент асоціації Nordhaus.Ua, Марія Чорна, заступник директора сільськогосподарського підприємства, колишня голова Кіровоградської обласної ради.
До складу делегації з польської сторони увійшли Justyna Grabkowska, Elżbieta Lendo, Maria Łubian, Katarzyna Owczarek.
Зустріч пройшла в енергійній та дружній жіночій атмосфері і ми сподіваємося, що вона принесе багато користі, перш за все для України, яка зараз перебуває у складній ситуації.

Вгору